Skip to main content

TØMRER I SØBORG


ALT INDEN FOR TØMRERARBEJDE

Mangler I en tømrer i Søborg og omegn? Så har I fat i den helt rigtige! Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri tilbyder vi et alsidigt udbud af tømrer- og snedkerarbejde til erhverv, boligselskaber og kommuner.

Vi kan eksempelvis stå for udskiftning af termoruder, glas- og tætningslister samt beslag på døre og vinduer. Ligesom vi også kan udskifte delvist nedbrudt træ herpå.

FORUDEN DE MINDRE TØMREROPGAVER VARETAGER VI OGSÅ STØRRE OPGAVER SOM EKSEMPELVIS:

Tagrenoveringer

Nybygninger

Tilbygninger

Facaderenovering

FAG- ELLER TOTALENTREPRISE

Det kan være svært at overskue større projekter, hvor både mange forskellige faggrupper skal ind over arbejdet. Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri har vi mange års erfaring med både fag-, hoved- og totalentrepriser. Det betyder, at vi kan hjælpe jer, uanset hvilke behov I har. Vi sørger for overblikket.

Ved at vælge os som totalentreprenør får I en totalløsning med blot én enkelt kontaktperson. Det betyder, at vi fungerer som tovholder og sørger for den videre kontakt til og koordinering af de nødvendige faggrupper. Vi har i den forbindelse en række faste samarbejdspartnere, så vi altid er sikre på, at arbejdet bliver udført korrekt. På den måde kan I altid være sikre på, at jeres resultat er af højeste kvalitet.

Som tovholder, sørger vi for at have overblikket, så vi kan koordinere jeres projekt på en professionel måde. Det betyder, at I kan bruge tiden på at koncentrere jer om vigtigere ting for jeres virksomhed. Samtidig sørger vi altid for at overholde alle aftaler og tidsfrister, så I ikke oplever uforudsete forsinkelser.

TØMRER TIL BOLIGSELSKABER OG KOMMUNER

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri har vi også en række rammeaftaler med forskellige boligselskaber og kommuner.

Det betyder, at vi løbende udfører arbejde som tømrer i Søborg, når der er behov herfor. Det kan eksempelvis være i forbindelse med, at I ved udflytning skal have sat kontorerne i stand, inden en ny virksomhed flytter ind. Eller det kan være, hvis kommunens lokaler skal udvides eller bygges om.

Foruden de større arbejdsopgaver, udfører vi også det løbende spjældarbejde, der måtte opstå. Det kan være alt fra fugning til justering af vinduer eller andre små vedligeholdelsesopgaver.

VIL DU VIDE MERE?

Står I og har brug for en snedker til enten et enkelt projekt eller til en løbende rammeaftale? Så er Jagtvejens Maskin- og Byggerisnedker det rette tømrer i Søborg.

Ring til os i dag på 39 66 60 91 eller skriv en mail på jm.sndkeri@firma.tele.dk. Så laver vi et tilbud, der passer til jeres behov.

Vores værksted er centralt placeret på Poppelgårdvej i Søborg, hvilket betyder, at vi kan køre ud til hele hovedstadsområdet.

Om os

Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri


Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri er i dag ejet af Morten Gammelgaard, som har overtaget virksomheden fra sin far. Vi har derfor mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget. Af den grund bygger virksomheden på de gode traditioner inden for godt håndværk, samtidig med at vi naturligvis holder os opdateret på ny viden og følger med som tingene ændrer sig.

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri tæller vi i dag 10 medarbejdere, som alle er enten uddannede tømrere eller snedkere. Samtidig har vi en aftale med Frederiksberg Kommunes Jobcenter. Det betyder, at vi løbende tager imod personer, som skal ud på arbejdsmarkedet igen. Ligesom vi også løbende har lærlinge tilknyttet virksomheden.

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri løser vi alle typer arbejdsopgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, ligesom vi også altid står klar med professionel rådgivning.

Skal vi hjælpe med jeres tømrer- eller snedkerarbejde? Kontakt os, så tager vi en snak om jeres behov.