Skip to main content

BYG GARANTI


BYGGEGARANTI VED DANSK BYGGERI

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri er vi medlem af BYG (Byggeriets Arbejdsgivere). Når I vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer I jer samtidig BYGs 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde.

Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

DÆKKER UDGIFTER OP TIL 100.000 KRONER

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis I mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får I direkte adgang til BYGs Klage- og Ankenævn.

Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi I undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. I skal blot lægge et depositum – penge, I naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

DANSK BYGGERIS SNEDKERSEKTION

Foruden at være medlem af Dansk Byggeri, sidder Snedkermester, Morten Gammelgaard, også i bestyrelsen for Dansk Byggeris Snedkersektion.

Formålet med Snedkersektionen er at sikre, at snedkerne er opdateret på ny viden om tekniske udviklinger i forhold til både materiale, maskiner og værktøj. Idet vores snedkermester er en del af bestyrelsen, kan I derfor altid være sikre på, at vi hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri altid er opdateret i forhold til, hvad der sker inden for vores fag. På den måde kan vi nemlig sørge for, at I får den højest mulige kvalitet og det bedste håndværk.

Med BYG GARANTIORDNING får I udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med et BYG-medlems arbejde – også hvis jeres BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

FORSIKRING HOS OS

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri har vi endvidere vores egen forsikring, som dækker op til 10 mio. kr.

Vil du vide mere? – Så kontakt os i dag! Ring til os i dag på 39 66 60 91 eller skriv en mail på jm.sndkeri@firma.tele.dk. Så laver vi et tilbud, der passer til jeres behov.

Om os

Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri


Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri er i dag ejet af Morten Gammelgaard, som har overtaget virksomheden fra sin far. Vi har derfor mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget. Af den grund bygger virksomheden på de gode traditioner inden for godt håndværk, samtidig med at vi naturligvis holder os opdateret på ny viden og følger med som tingene ændrer sig.

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri tæller vi i dag 10 medarbejdere, som alle er enten uddannede tømrere eller snedkere. Samtidig har vi en aftale med Frederiksberg Kommunes Jobcenter. Det betyder, at vi løbende tager imod personer, som skal ud på arbejdsmarkedet igen. Ligesom vi også løbende har lærlinge tilknyttet virksomheden.

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri løser vi alle typer arbejdsopgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, ligesom vi også altid står klar med professionel rådgivning.

Skal vi hjælpe med jeres tømrer- eller snedkerarbejde? Kontakt os, så tager vi en snak om jeres behov.