Maskinsnedkeri på Sjælland med fokus på kvalitet

Maskinsnedkeri på SjællandMaskinsnedkeri på Sjælland med stor erfaring

Maskinsnedkeri på Sjælland

Maskinsnedkeri i topklasse

Hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri er vi et professionelt og kvalitetsbevidst team af både snedkere og tømrere. Det betyder, at vi på vores maskinsnedkeri på Sjælland kan udføre alt arbejdet selv – lige fra fodpaneler til vinduesrammer og lister.

Vi er medlem af BYG (Byggeriets Arbejdsgivere), hvilket vil sige, at du altid er sikret, hvis du vælger os som partner i dit byggeri.

Vi udfører maskinsnedkeri på Sjælland for:

   Erhverv

   Boligselskaber

   Kommuner

Dansk håndværk – altid til tiden

Vores nuværende ejer Morten Gammelgaard har overtaget virksomheden fra sin far, hvilket betyder, at vi har over 40 års erfaring med dansk håndværk. Derfor kan vi sikre jer et færdigt produkt lavet med høj ekspertise, materialer i høj kvalitet og flot design efter jeres behov og ønsker.

Foruden den høje kvalitet bliver overholdelse af tidsplaner prioriteret højt i vores arbejde. Vi sørger altid for at overholde alle aftaler og tidsfrister, så jeres projekter står klar til tiden. Dét mener vi hos Jagtvejens Maskin- og Bygningssnedkeri.

Vores værksted er centralt placeret på Poppelgårdvej i Søborg, hvilket betyder, at vi kan køre ud til hele hovedstadsområdet. Hvis I befinder jer i Nordsjælland, finder vi naturligvis også ud af det. Vi er jeres maskinsnedkeri på Sjælland.

Københavns Snedkerlaug

Vi sidder i bestyrelsen af Københavns Snedkerlaug, som lægger vægt på traditionerne med kvalitet og finish inden for snedkerarbejdet. Hos os er I derfor altid sikre på at få godt håndværk af høj kvalitet. Du kan læse mere om Københavns Snedkerlaug, og hvad det indebærer at være medlem på deres hjemmeside.

Vil du vide mere om maskinsnedkeri?

Står I og har brug for en maskinsnedker til enten et enkelt projekt eller til en løbende rammeaftale? Så er Jagtvejens Maskin- og Byggerisnedker det rette maskinsnedkeri på Sjælland.

Ring til os i dag på 39 66 60 91 eller skriv en mail på jm.sndkeri@firma.tele.dk. Så laver vi et tilbud, der passer til jeres behov.

Kontakt os gerne